مواد لازم:
گوشت فیله گوساله=۷۰۰ گرم
پیاز = ۴ عدد
فلفل دلمه ای سبز = ۲ عدد
گوجه فرنگی = ۲ عدد
قارچ درشت =۴ عدد
رب گوجه=۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع =مقداری
نمک و فلفل= به میزان لازم
طـــــــــرز تهیه :
دو عدد از پیازها را با رنده ریز کرده و در تنظیف ریخته و فشار می دهیم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یک دست برش داده و به مدت ۲۴ ساعت در آب و پیاز خوابانده ، آن گاه ۲ عدد پیاز دیگر، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به قطعات یک دست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم کرده ، قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن کرده و برش های گوشت ، پیاز، فلفل ، گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب کباب چوبی کشیده ، کف سینی فر را با روغن مایع چرب نموده ، کباب ها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر می گذاریم تا یک طرف کباب بپزد . بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را می پزیم . کمی نمک و فلفل روی کباب می پاشیم و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل را در مقداری روغن مایع تفت داده و اندکی آب به آن اضافه کرده و می گذاریم چند جوش بزند ، سپس این مایع را در اواخر پخت کباب روی آن ریخته و بعد از ۲دقیقه از فر بیرون می آوریم.
برچسب زده شده با :خوراک چیلی خوراک قارچ و مرغ خوراک مرغ ران مرغ ران مرغ پر شده با قارچ طرز تهیه مرغ شکم پر طرز تهیه مرغ شکم پر با قارچ غذا با قارچ غذا با مرغ کباب قارچ و فلفل کباب مرغ مرغ سرخ کرده با سس قارچ مرغ شکم پر