یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

کباب قزل‌آلا با گشنیز و جعفری

مواد لازم :

ماهی قزل‌آلای درسته : ۴ عدد

آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

گشنیز یا جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: یک‌دوم قاشق مرباخوری

فلفل تازه ساب: یک‌چهارم قاشق مرباخوری

لیموترش نصف‌شده: به مقدار لازم

طرز تهیه :
سر ماهی‌ها را جدا کنید سپس آن‌ها را شسته و روی دستمالی خشک کنید. آبلیمو و روغن را مخلوط کنید و با برس روی ماهی‌ها بمالید. گشنیز، نمک و فلفل را هم روی تمام سطوح ماهی‌ها و داخل شکم‌شان بپاشید و روی توری کبابی فلزی خوب چرب شده‌ای بچینید. سپس توری را روی پنجره فلزی بگذارید و روی منقل زغالی یا در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط ۸ تا ۱۲ دقیقه کباب کنید. در نیمه زمان پخت، توری کباب را بچرخانید تا ۲ طرف ماهی خوب کباب شود. زمانی که چنگال به‌راحتی در گوشت ماهی فرو رود و گوشت را ورقه کند ماهی حاضر است و می‌توانید آن را با لیموترش تازه سرو کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top