چهارشنبه , ۷ آبان ۱۳۹۹

کباب لاپلو

 

 

 

صفورا کمالیان

مواد لازم :
پیاز =۱ عدد درشت
گوشت چرخ کرده = ۳۰۰ گرم ( مخلوط گوساله و گوسفند )
نمک ، فلفل و زردچوبه =به میزان لازم
برنج مرغوب= ۳ پیمانه
روغن مایع =۳ قاشق غذاخوری
کره و سماق ( در صورت تمایل )= به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز را پوست کنده و با رنده ریز کرده ، کمی آب آن را گرفته و با گوشت ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید . برنج را شسته و همراه نمک خیس کنید . در یک قابلمه که گنجایش برنج را داشته باشد به طوری که سطح قابلمه بزرگتر و ارتفاع آن کوتاه تر باشد برنج را بجوشانید و در آبکش بریزید . ۲ لیوان آب گرم را همراه روغن روی برنج آبکشی شده بدهید .
برنج را کف قابلمه ریخته و رویش را چند تکه گوشت که مانند کباب تابه ای که با دست درست کرده اید گذاشته و برنج و گوشت را لایه لایه بچینید . تا جایی که مواد به اتمام برسد .
برنج را دم کنید و توجه داشته باشید که زمان دم کشیدن کمی طولانی تر است . پلو را در ظرف مناسبی سرو کنید و روی آن را کره بگذارید .
نکته :

۱ـ این غذا برای بچه ها و افراد بیمار غذایی مناسب است .
۲ـ گرچه برنج این غذا از چلو پخته تر و نرم تر به نظر می رسد ولی غذایی مقوی و سالم است که به یک بار امتحان کردن می ارزد .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top