مواد اولیه :
برنج یک و نیم پیمانه
روغن زیتون ۱/۴پیمانه
پیازچه خرد شده نصف پیمانه
آب مرغ دو پیمانه
سینه مرغ خرد شده یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
حلقههای آناناس به میزان لازم
طرز تهیه
پیازچه را با روغن زیتون تفت میدهیم تا براق شود. برنج شسته شده را افزوده و کمی تفت میدهیم. زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده، سپس زعفران و آب مرغ را میافزاییم. در ظرف را بسته تا آب برنج کشیده شود، سپس آن را دم میکنیم. پس از آماده شدن در ظرف مورد نظر کشیده و با سینه مرغ کبابی و آناناس سرو مینماییم.
طرز تهیه مرغ کبابی
سینه مرغ را با کمی نمک، فلفل و زعفران یک ساعت در یخچال گذاشته تا مزهدار شود، سپس در یک قاشق روغن تفت میدهیم تا مغز پخت شود.
نکته:
میتوان آناناسها را هم کبابی کرد.