پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

کباب میوه ای

مواد لازم برای کباب:
فیله سینه مرغ= ۳ عدد (پوست کنده و مربع مربع بزرگ کبابی خرد شده)
فلفل دلمه ای سبز= ۱ عدد
آناناس کوچک= ۱ عدد
فیله گوشت کبابی= ۶ تکه
موز سفت= ۳ عدد
مواد لازم برای marinade:
سویاسس= ۲ قاشق غذاخوری
آب آناناس =۳/۱ پیمانه
زنجبیل= ۲ قاشق چایخوری (رنده شده)
سیر= ۱ حبه (رنده شده)
سس خردل= ۱ قاشق چایخوری
سرکه =۲قاشق غذاخوری
روغن زیتون بی بو (روغن مایع) =۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش= ۱ قاشق غذاخوری
کاهو =چند برگ برای تزئین
طرز تهیه :
ابتدا کل مواد مایه را در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط می کنیم. بعد روی مرغها را با چاقو یک یا دو چاک زده (مثل خراش، زیاد عمیق نباشد چون مرغها از سیخ می ریزد) و آنها را در مایه حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم. سپس فلفل دلمه ای را به دونیم کرده و تخم های آنرا خارج کرده وتمیز می کنیم. بعد فلفل دلمه ای را به ۱۲ تکه مربع شکل تقسیم می کنیم. بعد آناناس را پوست کنده و آنرا بصورت حلقه های کلفت می بریم و مغز آنرا جدا می کنیم(حلقه های توخالی). بعد هر موز را به ۴ تکه کرده و پوست می کنیم. سپس هر تکه موز را به اندازه های باریک به اندازه تکه های نوارهای گوشت (زیاد نازک و باریک نه به اندازه گوشتها) می بریم. مرغها را از یخچال خارج کرده و مایه را کنار می گذاریم. بعد جوجه گردان فر یا گریل فر را روی درجه متوسط قرار داده و مواد آماده شده را به ترتیب زیر به سیخ می زنیم:
آناناس، مرغ، گوشت با تکه ای از موز، فلفل دلمه ای.
دو سری دیگر به همین ترتیب به سیخ می زنیم (در هر سیخ ۳ ردیف از ترتیب بالا باشد) و در آخر سیخ یک تکه آناناس می گذاریم. بعد سیخ بعدی به همین ترتیب سیخ اول تا مواد تمام شود. سپس با قلمو مایه ای را که مرغها را در آن خوابانده بودیم و کنار گذاشته ایم روی کبابها می مالیم و در گریل به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا مرغها و گوشتها نرم شود. در صورت استفاده از گریل بعد از مدتی آنرا برگردانید تا روی دیگر کبابها نیز حرارت ببیند. در آخر سیخ های کباب را در ظرف با چیده و با برگهای کاهو تزئین می کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top