چهارشنبه , ۱۲ آذر ۱۳۹۹

کباب گوشت چرخ کرده

مواد لازم:
روغن=۵ قاشق غذاخوری
پیاز خورد شده=۲ عدد
گوشت چرخ کرده گوسفند=۴۵۰ گرم
ماست=۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۱و۲/۱ قاشق چایخوری
فلفل شیرین=۲/۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز تازه=۲ عدد
گشنیز تازه=بمقدار لازم
برای تزئین
۱ عدد پیاز حلقه شده
گشنیز تازه خرد شده
۱ عدد لیموی تازه قاچ شده
طرز تهیه:
۱٫ روغن را در ماهیتابه ای گرم کنید. پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
۲٫ گوشت چرخ کرده را در کاسه بزرگی ریخته ماست،فلفل قرمز،زنجبیل،سیر،نمک،کاری و فلفل شیرین را به آن اضافه کرده خوب مخلوط نمائید.
۳٫ مخلوط گوشت را به پیاز سرخ کرده بیافزایید و به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه آنرا سرخ کنید. مخلوط را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید.
۴٫ در همین مدت فلفل سبزها و نیمی از گشنیز را چرخ کنید و یا این که فلفل سبز و گشنیز را با چاقو کاملا ریز کنید و آن را کنار بگذارید.
۵٫ مخلوط گوشت چرخ کرده را در یک مخلوط کن ریخته تا نرم شود. یا اینکه آن را در کاسه بزرگی ریخته و با یک چنگال آن را له کنید. مخلوط گوشت را با فلفل و گشنیزخوب مخلوط کنید.
۶٫ مخلوط را در یک ظرف نسوز و کم عمق قرار داده و با شعله ملایم به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه بپزید. با یک چنگال مخلوط را حرکت دهید. مواظب باشید غذا نسوزد.
۷٫ غذا را با حلقه های پیاز،گشنیز و حلقه های لیمو تزئین نمایید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top