
مواد لازم:
گوشت چرخکرده= ۲۵۰گرم
ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت= ۲۰۰ گرم
گشنیز ساطوریشده= ۱۵۰ گرم
پیازچه ساطوری شده= ۱۰۰ گرم
آرد نان= یک قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه= به میزان لازم
تخممرغ =دو عدد
طرز تهیه:
گوشت چرخکرده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک، فلفل، زردچوبه، تخممرغ و آرد نان خوب مخلوط میکنیم تا مواد یک دست شوند. سپس روغن را روی حرارت کم، گذاشته و از مایه کتلت یک قاشق برداشته و در تابه میریزیم (حرارت را متوسط میکنیم.) بعد از این که دو طرف آن سرخ شد میتوانیم کتلت را سرو کنیم.