- پیاز حلقه شده – یک عدد
- مرغ – ۱۵۰ گرم
- برنج – سه پیمانه
- آبغوره – نصف پیمانه
- سبزی معطر در صورت تمایل – یک قاشق غذاخوری
- کره – ۵۰ گرم
- زردچوبه، نمک، کاری، فلفل و دارچین – به میزان لازم
- روغن – به میزان لازم
طرز تهیه:
درون یک قابلمه پیاز حلقهشده را در روغن سرخ کرده، سپس تکههای مرغ بدون استخوان را به آن اضافه میکنیم. کمی که تفت خورد برنج و آب را به مواد اضافه کرده، همراه با آبغوره، نمک، کره، زردچوبه، کاری، دارچین و فلفل فراوان، در صورت تمایل کمی هم سبزی معطر میتوانید اضافه کنید وقتی آب به خورد برنج رفت، کته را دم کرده پس از ۴۰ دقیقه غذا حاضر است.