سه شنبه , ۳۰ دی ۱۳۹۹

کته کباب (غذای شمالی)

)

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده =۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده اب گرفته = ۳ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی = ۴ عدد
رب گوجه فرنگی = ۲ قاشق سوپخوری
ترخان = ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل = به میزان لازم
زنجفیل و سماق = به میزان لازم
طرز تهییه :
۱- گوشت را با نمک، فلفل، پیاز و زنجفیل خوب ورز داده و در تابه پهن کرده و سپس روی آن را گوجه ورقه ورقه شده می گذاریم.
۲- در تابه دیگر مقداری روغن ریخته و رب را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم و سپس برگ های ترخان به همراه نمک و فلفل و مقدار کمی آب را به آن اضافه می کنیم و وقتی جوش آمد روی گوشت پهن شده می ریزیم. سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم. سپس سماق را روی گوجه ها پاشیده و در تابه را می گذاریم . حرارت باید کم باشد تا آب سس کم کم بخار شود و به روغن بیفتد.
۴- کباب را تکه تکه کرده و داخل ظرف سرو گذاشته و با ورقه های لیمو ترش و فلفل قلمی تزئین می کنیم.
۵- این کباب با کته سرو می شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top