چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

کروکت گوشت مخصوص

مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده= ۳۵۰ گرم
پودر نان خشک‌ و آرد سفید و آرد سوخاری= از هر کدام یک پیمانه
برنج پخته شده =نصف پیمانه
پیاز= یک عدد
تخم‌مرغ= سه عدد
نمک و فلفل و روغن= به میزان لازم
سس سفید= نصف پیمانه
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می‌کنیم. نمک، فلفل، تخم‌مرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم و در جای خنک می‌گذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله می‌کنیم و آن را در آرد سفید می‌غلتانیم و در دو عدد تخم‌مرغ که خوب زده شده فرو می‌بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ می‌کنیم.
طرز تهیه سس سفید:
یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می‌دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top