چهارشنبه , ۷ آبان ۱۳۹۹

کرپ با گوشت و پنیر موتزارلا

مواد لازم ۹ عدد کرپ بزرگ:
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
کره آب شده ۲ قاشق
آرد ۱ پیمانه
آرد ذرت ۲ قاشق ( این بافت بهتری میده بهش اگه نخواستین آرد سفید بریزین )
نمک و فلفل
اول تخم مرغ و نمک رو میزنیم تا پف کنه، شیر و کره رو ویسک میکنیم و در اخر آرد رو باهاش مخلوط میکنیم

مایه رو برای ۱ ساعت ( هرچی بیشتر بهتر ) میذاریم تو یخچال استراحت کنه

تو بینش مواد درونی کرپ ها رو آماده میکنیم

بعد استراحت یه تابه رو میذاریم روی حرارت ملایم تا داغ بشه ( تابه به قطر ۲۳ سانت )و کفش رو با برس چرب میکنیم

یه ملاقه سرخالی از مواد رو توی تابه میریزیم و یه تکون میدیم تا کف تابه به مایه آغشته بشه

یه طرفش که طلایی شد برش میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه

کنار دستمون یه بشقاب چند برگ کاغذ روغنی میذاریم و کرپای اماده شده رو لاشون میذاریم تا خشک یا خمیری نشن!
مواد میانی کرپ ها:
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم

قارچ دکمه ای نصف شده نصف قوطی

بیبی کورن حلقه ای شده نصف قوطی

هویج رنده شده ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر ۳ حبه

رب ۱٫۵ قاشق

گوجه ۲ عدد

پنیر موتزارلا به میزان دلخواه ( من برای هر کرپ ۱ قاشق مرباخوری ریختم )

نمک و فلفل

اول پیاز و سیر رو یکم تفت میدیم تا سبک بشه بعد گوشت و هویج رو میریزیم و خوب تفتش میدیم با حرارت ملایم تا بپزه

بقیه ی مواد جز پنیر رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم

مواد میانی باید پخته شده باشه!

از حرارت که افناد داخل کرپا از مواد میریزم و روش پنیر میریزیم و تاشون میکنیم

یا توی فر یا ماکروویو فقط چند دقیقه میذاریم تا پنیر آب بشه و غذامون گرم بشه

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top