دوشنبه , ۵ آبان ۱۳۹۹

کشمش پلو ماهی لاری

این غذای خوشمزه یکی از غذاهای بومی منطقه لارستان فارس می باشد
مواد لازم:
برنج= ۱ پیمانه
ماهی فیله شده= ۴۰۰ گرم
کشمش =۲۵۰ گرم
پیا=ز ۱ عدد بزرگ
شملیز خشک شده= ۳۰ گرم
ادویه ماهی و نمک و فلفل و زردچوبه= به میزان لازم
طرز تهیه:
۱٫ ادویه را در آبی که زردچوبه به آن اضافه کرده ایم می پزیم و آبکش می کنیم
۲٫ پیاز را نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم و سپس ادویه ماهی را کمی در آن تفت می دهیم.
۳٫ ماهی ها را در سایز کوچک خورد می کنیم و روی پیاز میریزیم و کمی که تفت گرفت نمک و فلفل و شملیز اضافه می کنیم.
۴٫ در نهایت کشمش را اضافه کرده و تنها کمی تفت می دهیم.
۵٫ مواد تهیه شده و برنج را لایه لایه روی هم درون قابلمه اصلی ریخته و به مدت نیم ساعت دم می کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top