شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

کلمپه شکلاتی

مواد اولیه :


 آرد                                                                                                         ۵۰۰ گرم

 روغن جامد                                                                                                                  ۲۵۰ گرم

 پودر قند                                                                                                         یک قاشق سوپخوری

 زرده تخم‌مرغ                                                                                                               دو عدد

 شیر                                                                                                                یک پیمانه

 بیکینگ‌پودر                                                                                                          یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل خمیر

 خرما خرد شده                                                                                                              ۵۰۰ گرم

 روغن مایع                                                                                                                   ۵۰ گرم

 بیسکویت شکلاتی خردشده                                                                            هشت عدد

 گردو خرد شده                                                                             ۴/۱پیمانه

 کلمپه شکلاتی

طرز تهیه

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می‌نماییم. روغن جامد، پودر قند و زرده‌های تخم‌مرغ را با همزن جداگانه می‌زنیم و به مواد آردی اضافه می‌کنیم. شیر را کم‌کم اضافه کرده تا به خورد خمیر برود، سپس خمیر را نیم ساعت استراحت می‌دهیم. خمیر را قالب زده و از مواد داخلی که همه را با هم مخلوط کرده‌ایم، به اندازه یک قاشق مرباخوری وسط خمیر قرار داده، آن را می‌بندیم و در فری که از یک ربع قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا آماده شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top