- سینه مرغ یک عدد
- کلم قرمز متوسط یک عدد
- برنج پنج پیمانه
- نمک، فلفل و زعفران به میزان لازم
- آبلیمو نصف پیمانه
- شکر به میزان لازم
- پودر گلسرخ دو قاشق سوپخوری
- پودر دارچین دو قاشق سوپخوری
طرزتهیه
برنج را با مقداری نمک خیس کرده و مرغ را با کمی روغن، پیاز و زعفران سرخ میکنیم و با سه پیمانه آب میگذاریم تا بپزد و آب آن کشیده شود. کلمها را خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم کمی که نرم شد آبلیمو و شکر را به آن افزوده و کنار میگذاریم و بعد به مخلوط مرغ و کلم ادویه زده لابه لای برنج آبکشی شده میریزیم و آب و روغن اضافه کرده و دم میکنیم.
روی برنج را با کلم سرخ شده، بادام، پسته و زعفران تزئین میکنیم.