شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹

کلم پلو با کلم بنفش

مواد اولیه :

  • سینه مرغ یک عدد
  • کلم قرمز متوسط یک عدد
  • برنج پنج پیمانه
  • نمک، فلفل و زعفران به میزان لازم
  • آبلیمو نصف پیمانه
  • شکر به میزان لازم
  • پودر گل‌سرخ دو قاشق سوپخوری
  • پودر دارچین دو قاشق سوپخوری

طرزتهیه

برنج را با مقداری نمک خیس کرده و مرغ را با کمی روغن، پیاز و زعفران سرخ می‌‌کنیم و با سه پیمانه آب می‌‌گذاریم تا بپزد و آب آن کشیده شود. کلم‌ها را خرد کرده و با روغن سرخ می‌‌کنیم کمی که نرم شد آبلیمو و شکر را به آن افزوده و کنار می‌‌گذاریم و بعد به مخلوط مرغ و کلم ادویه زده لابه لای برنج آبکشی شده می‌‌ریزیم و آب و روغن اضافه کرده و دم می‌‌کنیم.

روی برنج را با کلم سرخ شده، بادام، پسته و زعفران تزئین می‌‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top