شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

کلم پلو با گوشت

مواد اولیه :


  • گوشت چرخ‌کرده شترمرغ ۳۰۰ گرم
  • برنج چهار پیمانه
  • سبزی پلویی ۵۰۰ گرم
  • کلم برگ ساطوری‌شده ۳۰۰ گرم
  • نمک، فلفل وزردچوبه به میزان لازم
  • پیاز دو عدد
  • روغن مایع به میزان لازم
  • سیر یک حبه
  • سرکه دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

کلم را ریز کرده در تابه می‌ریزیم و سرکه را اضافه می‌کنیم. بعد از کمی تفت دادن روغن را اضافه کرده و سرخ می‌کنیم.

سبزی را خرد کرده، وقتی برنج را آبکش کردیم سبزی و کلم را لابه‌لای برنج ریخته و دم می‌کنیم. پیاز و سیر رنده‌شده را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و گوشت چرخ‌کرده مخلوط کرده و گلوله گلوله می‌کنیم و همه را در تابه سرخ می‌کنیم. می‌توانیم گوشت‌های گلوله شده را لابه‌لای برنج دم کنیم یا در هنگام کشیدن برنج گوشت‌ها را لابه‌لای برنج قرار ‌دهیم.

نکته

برای خوش‌رنگ شدن برنج می‌توانیم هنگام جوشیدن آب برنج یک قاشق چایخوری زردچوبه به برنج اضافه کنیم.

به جای کلم برگ می‌توانیم از کلم قمری استفاده کنیم که در آن صورت کلم را پوست گرفته و نگینی خرد کرده و در ورغن سرخ می‌کنیم مثل دستور بالا تهیه می‌شود.

اضافه کردن سرکه به این دلیل است که بوی کلم گرفته شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top