شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹

کلم پلو مجلسی

مواد اولیه :



کلم سنگی (قنبید)                                                                                 یک کیلوگرم

 برنج                                                                                             چهار پیمانه

 پیاز خلالی خرد شده                                                                               یک پیمانه

 گوشت چرخ کرده                                                                                   ۲۰۰ گرم (یک پیمانه)

 روغن                                                                                          به میزان لازم

 نمک، فلفل،  زردچوبه،  دارچین و  زعفران                    به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را شسته و به مدت دو ساعت با دو قاشق نمک خیس می‌‌کنیم. کلم سنگی‌ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کرده و در روغن داغ سرخ می‌‌کنیم. پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن تفت می‌‌دهیم. وقتی پیازها طلایی شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن با ادویه‌ها به کلم سنگی می‌‌افزاییم و به مدت پنج دقیقه همه مواد را با هم تفت می‌دهیم. برنج را در قابلمه ریخته پس از چند جوش آبکش می‌‌کنیم. کف قابلمه را چرب کرده و با نان لواش می‌پوشانیم.  برنج را در قابلمه ریخته و مقداری از مخلوط گوشت و کلم را روی آن می‌ریزیم. این کار را در چند مرحله انجام می‌دهیم. در آخر نصف پیمانه آب اطراف برنج ریخته و روی حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه می‌گذاریم تا پلو دم بکشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top