مواد اولیه :
کلم سنگی (قنبید) یک کیلوگرم
برنج چهار پیمانه
پیاز خلالی خرد شده یک پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم (یک پیمانه)
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را شسته و به مدت دو ساعت با دو قاشق نمک خیس میکنیم. کلم سنگیها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم. پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن تفت میدهیم. وقتی پیازها طلایی شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن با ادویهها به کلم سنگی میافزاییم و به مدت پنج دقیقه همه مواد را با هم تفت میدهیم. برنج را در قابلمه ریخته پس از چند جوش آبکش میکنیم. کف قابلمه را چرب کرده و با نان لواش میپوشانیم. برنج را در قابلمه ریخته و مقداری از مخلوط گوشت و کلم را روی آن میریزیم. این کار را در چند مرحله انجام میدهیم. در آخر نصف پیمانه آب اطراف برنج ریخته و روی حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم تا پلو دم بکشد.