شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

کوفته اندونزی

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
آرد سوخاری= ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ = ۲عدد
شیر=۱/۲پیمانه+۲قاشق سوپخوری
فلفل سبز = ۲ عدد
پیاز متوسط= ۲ عدد
نمک ،فلفل و دارچین= به مقدار لازم
گوجه فرنگی= نیم کیلو
جعفری خرد شده=۳ قاشق سوپخوری(۲ ق در کوفته ۱ق در سس)
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده ورز می دهیم،سپس آرد سوخاری را در شیر حل می کنیم و بعد نمک و فلفل می زنیم و به مایه اضافه می کنیم.سپس تخم مرغ و جعفری را افزوده و ورز می دهیم و به صورت بیضی در آورده و در روغن تفت می دهیم.
برای سس آن گوجه فرنگی رنده شده ،فلفل سبز و جعفری خرد شده را تفت داده سپس روی کوفته ها ریخته و منتظر می مانیم تا آماده شود .(۱۵ دقیقه بجوشد)

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top