
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده=۳ عدد
فلفل دلمه ای رنده شده=۱ عدد
آرد نخودچی=۴ قاشق غذاخوری
جعفری ریز شده=۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه=به اندازه لازم
زیتون بدون هسته=به مقدار لازم
روغن مایع=به مقدار لازم
گوجه فرنگی=۳ عدد
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
سیر=۲ حبه
پیاز سرخ کرده=۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری
آب=۲/۱ لیوان
ادویه کاری=۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱٫ گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید.
۲٫ پیاز را روی گوشت رنده کرده،فلفل دلمه ای رنده شده را نیز اضافه کنید.آرد نخودچی و جعفری ریز شده را هم اضافه کرده و همه مواد را خوب ورز دهید.نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید.
۳٫ مقداری از گوشت را برداشته و در دست باز کنید. یک زیتون وسط گوشت گذاشته و کاملا گوشت را مانند توپ گلوله کنید.
۴٫ کوفته ها را در روغن تفت دهید. دو عدد گوجه فرنگی رنده شده را به کوفته های سرخ شده اضافه کنید و رب گوجه فرنگی،سیر رنده شده و پیاز داغ را هم بیفزایید.
۵٫ در آخر،آب لیمو ترش و نصف لیوان آب بریزید و اجازه دهید بپزد.
۶٫ چند زیتون را حلقه حلقه کنید و به غذا اضافه کنید و بگذارید آب غذا کاملا کشیده شود.
سپس ان را در سرو و نوش جان کنید.