
مواد لازم:
گوشت گوسفندی چرخ کرده بدون چربی = ۲۵۰ گرم
برنج = ۱ پیمانه سرخالی
سبزی کوفته = ۱ پیمانه
زرشک = ۳ قاشق سوپ خوری
پیاز سرخ کرده =۱ قاشق غذاخوری
ادویه(زیره،زردچوبه،دارچین) = ۱قاشق مربا خوری
نمک وفلفل = به میزان لازم
غوره= ۱/۲ پیمانه
مواد سس:
آب = ۲/۵ لیوان
زعفران=۱/۲ قاشق چای خوری
کره =۲ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق سوپ خوری
پیاز داغ =۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل= کمی
طرز تهیه:
۱)برنج را با ۲ پیمانه آب مخلوط کرده با قدرت ۱۰۰%مدت ۱۵ دقیقه بدون درب نیم پز می کنیم.
۲)گوشت دو بار چرخ شده ،پیاز داغ،زرشک شسته شده و خشک شده،سبزی ساطوری شده/فبرنج پخته و ادویه را در دستگاه غذا ساز می ریزیم.
۳)مواد سس را با هم مخلوط کرده با قدرت ۱۰۰%به مدت ۱۰ دقیقه می جوشانیم(مقداری ترخون و مرزه در مایع سس می ریزیم)
۴)مواد کوفته را گلوله کرده(کوچکتر از کوفته های معمولی)در مایه سس ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه با درب با قدرت ۱۰۰% می پزیم.
۵)غوره را اضافه کرده بدون درب به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰