سه شنبه , ۲۹ مهر ۱۳۹۹

کوفته با مغز پنیر

مواد لازم برای ۲ نفر:
گوشت گوساله چرخ کرده =۲۵۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده =۱ عدد(۷۵ گرم)
نعناع تازه خرد شده =۵۰ گرم
روغن مایع =۱۰۰ گرم
پنیر فتا= ۱۰۰ گرم
مغز گردو= ۳۵ گرم
نمک =۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه= ۱ قاشق چای خوری
سیاه دانه =۱ قاشق چای خوری
پودر سیر =۱/۲ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد کوچک(۵۰ گرم)
هویج خرد شده= ۱ عدد کوچک(۵۰ گرم)
گوجه فرنگی خرد شده= ۱ عدد متوسط(۷۵ گرم)
رب گوجه فرنگی =۱ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون= ۱ قاشق سوپ خوری
کره= ۱ قاشق سوپ خوری
نان باگت= ۱ عدد(۱۰۰ گرم)
خیار متوسط ۱= عدد
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده و نعناع خرد شده مخلوط کنید…در این مرحله نیمی از نمک و فلفل سیاه را نیز بیفزایید.
در ظرف دیگری پنیر فتا و مغز گردو و سیاه دانه و مابقی نمک و فلفل سیاه را مخلوط نمایید.پودر سیر را نیز بیفزایید و مواد را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.از مخلوط گوشت چرخ کرده به اندازه ی یک گردو بردارید و با دست مرطوب در کف دست آن را باز کنید.سپس از مواد مخلوط پنیر به اندازه ی یک فندق بردارید و در وسط گوشت قرار دهید.آن را گرد نمایید…دقت نمایید که هیچ گونه ترکی روی گوشت نباشد تا ضمن سرخ شدن کوفته ها باز نشود.کوفته ها را در تابه ی حاوی روغن مایع داغ سرخ کنید.در ابتدا کوفته ها را در تمام جهت بچرخانید تا تمام قسمت های آن تغییر رنگ دهد.سپس اجازه دهید تا کاملا سرخ شود.
روغن زیتون را در تابه بریزید و پیاز را در آن به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.سپس هویج و گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه زمان دهید تا سس آماده شود.
برای سرو این غذا نان های باگت را به صورت حلقه ای برش دهید و مقداری کره روی نان ها بمالید و به مدت ۵ دقیقه نان ها را در طبقه ی وسط فر قرار دهید تا تست شود.سپس روی هر تکه نان یک حلقه ی خیار و یک کوفته قرار دهید و روی کوفته ها کمی سس بریزید و آنها را سرو کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top