شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹

کوفته با پوره سیب زمینی

مواد لازم برای کوفته:
گوشت چرخ کرده = ۳۰۰ گرم
تخم مرغ = ۱ عدد
آرد سوخاری = ۲ ق س
جعفری خرد شده = ۱ پیاله
پیاز = ۱ عدد تقریبا بزرگ
نمک و فلفل سیاه = به میزان لازم
مواد لازم برای پوره:
سیب زمینی آب پز = ۲عدد
شیر = ۱ لیوان
کره = ۵۰ گرم
نمک = به مقدار دلخواه
پنیر پیتزای رنده شده
طرز تهیه کوفته:
پیاز را رنده کنید و با تخم مرغ ، جعفری، آرد سوخاری و نمک وفلفل مخلوط کنید وبه گوشت چرخ کرده اضافه کنید. همه مواد را خوب با دست ورز دهید تا حسابی به خورد هم بروند.
مواد را به شکل توپ گلوله کنید.(به اندازه یک نارنگی) و در ظرف پیرکس یا سینی فر که کمی چرب کرده اید بچینید، سپس وسط کوفته ها را با انگشت فشار دهید وشبیه پیاله درست کنید.(مواظب باشید کوفته سوراخ نشود) سپس سینی را در فر گرم در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه قرار دهید.
(کنترل کنید، چون کوفته ها نباید خشک شوند.).
در این فاصله برای درست کردن پوره اقدام کنید.
طرز تهیه پوره سیب زمینی:
در قابلمه کوچکی کره را آب کنید و به آن نمک و شیر را اضافه کنید سپس سیب زمینی آب پز را که قبلا له کرده اید را به این مواد به آرامی و همراه با هم زدن اضافه کنید و تا زمانی که قوام بیاید هم بزنید. آماده که شد زیر شعله را خاموش کنید.
کوفته ها را از فر درآورید و با قاشق وسط آنها پوره بریزید (سطحش را کمی صاف کنید) . سپس روی آنها پنیر پیتزای رنده شده را بپاشید. و دوباره در فر قرار دهید . البته این بار فقط گریل را روشن کنید و غذا را در طبقه وسط بگذارید. مواظب باشید نسوزد. فقط باید پنیر آب و کمی سرخ شود.
امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید.(نوش جان)

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top