دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

کوفته برنجی

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=۵۰۰ گرم
برنج=۱ پیمانه و نیم
تخم مرغ پخته خورد شده= ۲ عدد
سفیده تخم مرغ=۱ عدد
زرشک= ۳ قاشق سوپخوری
خیارشور نگینی خورد شده= ۱/۳ پیمانه
الو خراسان=به تعداد کوفته ها
گشنیز و جعفری خورد شده=۱ قاشق سوپخوری از هر کدوم
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین
رب گوجه= ۳ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ شده= ۲ قاشق سوپخوری
گردو خورد شده= ۱/۳ پیمانه
لیمو تازه یا آبلیمو
طرز تهیه:
برنج رو بگذارید تا کاملا بپزه و آبش خشک بشه و تقریبا له بشه. حالا برنج له شده رو با گوشت مخلوط کنید و ادویه و جعفری و گشنیز رو اضافه کنید و کاملا ورز بدید تا مواد به خورد هم برن. حالا به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید تو دست کاملا ورز بدید و باز کنید و وسطش رو کامی به داخل فشار بدید تا حالت ی کاسه کوچیک پیدا کنه حالا چند تکه تخم مرغ،۱ عدد الو،کمی زرشک و خیارشور و پیاز سرخ شده و گردو داخل مواد گوشتی بریزید و لبه های گوشت رو روی هم بیارید و کاملا کوفته ها رو ببندید و به صورت گرد در بیارید و تو دستتون قدری بچرخونید تا کاملا گرد و یکدست بشه و مطمئن باشید که مواد بیرون نزنه. همه کوفته ها رو درست کنید و تو سینی بچینید. داخل تابه لبه داری روغن زیاد بریزید و بگذارید داغ بشه. ۱ عدد سفیده تخم مرغ رو کاملا هم بزنید و کوفته ها رو یکی یکی داخل سفیده تخم مرغ بندازید تا کاملا دورش آغشته به سفیده بشه و داخل تابه سرخ کنید. وقتی همه کوفته ها کاملا سرخ شدن از تابه در بیارید و داخل ظرف بچینید. روغن تابه رو خالی کنید و داخل همون تابه سس درست کنید.
تهیه سس:
کمی روغن زیتون داخل تابه بریزید و رب رو توش تفت بدید و نمک و فلفل اضافه کنید و نصف لیوان آب بریزید و آب ۱ عدد لیمو تازه رو توش بریزید و پودر ریحان و ارگانو اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشه و غلیظ بشه. حالا کوفته ها رو داخل سس بندازید تا سس به خورد کوفته ها بره.
نوش جان.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top