سه شنبه , ۳۰ دی ۱۳۹۹

کوفته دال نخود (غذای افغانی)

)

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده = ۱ کیلو
روغن = ۲۰۰ گرم
پیاز = ۴ عدد
سیر= ۴ حبه
رب گوجه = ۲ قاشق غذاخوری پر
دارچین،فلفل سیاه،تخم گشنیز،نمک = بمقدار لازم
تخم مرغ = ۲ عدد
لپه نخود = ۱پیمانه سرخالی
طرز تهیه:
گوشت و ۲ عدد پیاز و ۲ حبه سیر و ۲ تا تخم مرغ و ادویه جات و نمک را خوب با هم مخلوط می کنیم. سپس در یک قابله ۲ تا پیاز و ۲ تا حبه سیر را در روغن سرخ میکنیم و کمی ادویه و رب گوجه را اضافه کرده و می گذاریم جوش بیاید.سپس از مخلوط گوشتمان گلوله هایی کمی بزرگتر از گردو در دست درست کرده و در قبلمه می ریزیم و اجازه میدیم تا کوفته ها خودشان را بگیرند و بعد لپه های نخود را که از قبل یک شب خیسانده و کمی نیم پز کرده ایم را اضافه میکنیم و میگذاریم مواد بخوبی پخته و جا بیافتد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top