جمعه , ۹ آبان ۱۳۹۹

کوفته نخودچی مخصوص بروجرد

مواد لازم جهت ۴ تا ۶ نفر:
گوشت چرخ کرده= ۴۰۰ گرم
هویج رنده شده= ۵عدد متوسط
پیاز رنده شده= ۱ عدد متوسط
تره خرد شده= نصف پیمانه
آرد نخودچی= ۴قاشق غذاخوری
گردو خرد شده= نصف پیمانه
تخم مرغ= ۱عدد
نمک و زردچوبه دلخواه
روغن کمی
مواد لازم جهت سس کوفته:
پیاز یک عدد کوچک خرد شده -گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم تره خرد شده یک سوم پیمانه-سرکه یک سوم استکان -شکر ۳ قاشق غذاخوری -نمک و زردجوبه مقداری رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری- آردسفید۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس کوفته-
ابتداپیاز خرد شده را در کمی روغن تفت داده و گوشت و نمک و زردجوبه و تره و آخر هم رب را نیز اضافه تفت می دهیم آرد را نیز آخرین لحظه اضافه می کنیم و مقدار ۳ لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم سس غلیظ و مواد آن پخته شود.یک ساعت که گذشت می توانید سرکه و شکر را (تاحد ترش و شیرین شدن) اضافه تا بجوشد.
طرز تهیه کوفته
ابتدا گوشت و هویج و پیاز را مخلوط سپس نمک و زردچوبه و گردو و تره را نیز اضافه و آرد نخودچی را همراه تخم مرغ خوب باهم مخلوط می کنیم تا خوب مخلوط شود.بعداز مایه برداشته و به شکل گرد شکل می دهیم و در روغن داغ سرخ کرده و کنار می گذاریم.
هنگامیکه مایه سس غلیظ و آب آن به نصف اولیه رسید کوفته ها رااضافه و حدود نیم ساعت می گذاریم در سس بپزد.این غذا به دلیل داشتن مواد مغذی مثل گردو بسیار مقوی می باشد.
نوش جان

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top