سه شنبه , ۱ فروردین ۱۴۰۲

کوفته کاسه ای

مواد لازم:
سیب زمینی= ۴ عدد متوسط
پیاز= ۲ عدد متوسط
نان بیات= ۲ قطعه
تخم مرغ= ۲ عدد
نمک= ۲/۵ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه= یک قاشق مرباخوری
گوشت چرخ کرده= ۵۰۰ گرم
روغن مایع =یک قاشق غذاخوری
شیر=۴/۱لیوان
مارگارین= یک قاشق غذاخوری
رب گوجه= ۲ قاشق غذاخوری
آب= یک لیوان و نیم
طرز تهیه:
سیب زمینی را شسته نیم ساعت بپزید. پیاز را رنده کنید. خمیر نان بیات را در آورده خیس کنید و آب اضافه آن را بگیرید. پیاز ، نان ، یک عدد تخم مرغ ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید . چند دقیقه ورز دهید. گوشت را به چند قسمت دلخواه تقسیم کرده گرد کنید و وسط آن را گود و مثل کاسه درست کنید. سینی را با روغن چرب کرده ، کوفته را بچینید. فر را از قبل گرم کرده کوفته را ۲۵ دقیقه بپزید . در جای دیگر شیر و مارگارین را گرم کنید سیب زمینی را له کرده داخل شیر بریزید به آن نمک و تخم مرغ بزنید . از پوره با قاشق و یا با قیف داخل کوفته بریزید. رب را با آب مخلوط کرده گرم کنید روی سینی بریزید . ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. غذا برای سرو آماده است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top