مواد لازم:
سیب زمینی= ۴ عدد متوسط
پیاز= ۲ عدد متوسط
نان بیات= ۲ قطعه
تخم مرغ= ۲ عدد
نمک= ۲/۵ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه= یک قاشق مرباخوری
گوشت چرخ کرده= ۵۰۰ گرم
روغن مایع =یک قاشق غذاخوری
شیر=۴/۱لیوان
مارگارین= یک قاشق غذاخوری
رب گوجه= ۲ قاشق غذاخوری
آب= یک لیوان و نیم
طرز تهیه:
سیب زمینی را شسته نیم ساعت بپزید. پیاز را رنده کنید. خمیر نان بیات را در آورده خیس کنید و آب اضافه آن را بگیرید. پیاز ، نان ، یک عدد تخم مرغ ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید . چند دقیقه ورز دهید. گوشت را به چند قسمت دلخواه تقسیم کرده گرد کنید و وسط آن را گود و مثل کاسه درست کنید. سینی را با روغن چرب کرده ، کوفته را بچینید. فر را از قبل گرم کرده کوفته را ۲۵ دقیقه بپزید . در جای دیگر شیر و مارگارین را گرم کنید سیب زمینی را له کرده داخل شیر بریزید به آن نمک و تخم مرغ بزنید . از پوره با قاشق و یا با قیف داخل کوفته بریزید. رب را با آب مخلوط کرده گرم کنید روی سینی بریزید . ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. غذا برای سرو آماده است.
برچسب زده شده با :kofte kofte morgh چباب روش تهیه کوفته طرز تهیه کوفته طرز تهیه کوفته مرغ غذا با مرغ کوفته کوفته با سس خامه کوفته برنجی کوفته سبزیجات کوفته کاسه ای کوفته گوشت کوفته مرغ کوفته مرغ سوئدی کوفته مرغ و پنیر