سه شنبه , ۲۹ مهر ۱۳۹۹

کوفته کبابی با سس کنجد

مواد لازم:
گوشت چرخکرده =۵۰۰ گرم
سیر خورد شده =۲ حبه
پیاز خورد شده ۱= عدد متوسط
پودر فلفل سیاه =۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سیاه= یک و نیم قاشق چایخوری
پودر دارچین= یک و نیم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز =نصف قاشق چایخوری
نمک= ۱ قاشق چایخوری
نان تست= ۲ عدد
تخم مرغ= ۱ عدد
روغن زیتون= ۲ قاشق سوپخوری
سیخ چوبی= به تعداد لازم
طرز تهیه:
اطراف نان تست را بگیرید همراه با گوشت و بقیه مواد در غذاساز ریخته به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه مواد را مخلوط کنید تا مایه نرم و یکدستی درست شود
سپس از مخلوط گوشت به اندازه یک نارنگی برداشته انرا به شکل بیضی دراورید و در ظرفی بگذارید تا همه کبابها اماده شود سپس یک سیخ چوبی از وسط گوشت رد کنید و اطراف محل ورود گوشت را به سمت سیخ جمع کنید
کبابهای اماده را حدودا دو ساعت در یخچال بگذارید پس از این مدت سینی کباب پز یا باربکیو را چرب کرده کبابها را روی ان قرار دهید در صورت در دسترس نداشتن این وسایل در یک ماهیتابه نچسب کبابها را با حرارت ملایم سرخکرده و با سس کنجد میل کنید.
طرز تهیه سس کنجد:
۲ قاشق سوپخوری کنجد خام
۲ قاشق چایخوری ابلیمو
۱ حبه سیر له شده
۲ قاشق سوپخوری خامه
۱ قاشق سوپخوری جعفری ساطوری شده
نمک و فلفل
۱ تا ۲ قاشق سوپخوری اب
را باهم مخلوط کرده همرا با کباب سرو میکنیم
(این سس فوق العاده است)

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top