
مواد لازم:
گوشت چرخکرده= نیم کیلوگرم
پیاز= سه عدد
آرد =یک قاشق غذاخوری
هویج پخته= دو عدد
نخودسبز و لوبیا سبز پخته شده =یک فنجان
گوجهفرنگی و فلفلقرمز هندی= از هرکدام یک عدد
کره= ۵۰ گرم
آب =یک فنجان
تخممرغ =یک عدد
نمک و روغن= به میزان لازم
سیر رنده شده= به میزان لازم
ادویه شامل: پودر تخمگشنیز، زنجبیل، پودرسیر، زردچوبه و کاری =به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با آرد و یکی از پیازهای رنده شده و ادویه که از قبل مخلوط کردهایم، به همراه نمک و تخممرغ ورز داده و آن را به شکل کبابهای کوچک و گرد درمیآوریم و میگذاریم نیمساعت بماند، سپس در روغن سرخ میکنیم. یکی دیگر از پیازها و سیر رنده شده را با زردچوبه و روغن سرخ میکنیم، سپس درون گوجهفرنگی رنده شده آب و نمک میریزیم، وقتی جوشید کوفتهها را در آن ریخته، میگذاریم بپزد تا آب آن کشیده شود.
هویجها را خرد کرده و با لوبیاسبز، نخودسبز و پیاز نگینی خرد شده به همراه کره سرخ میکنیم، آنگاه فلفلقرمز را حلقهای خرد کرده روی آن میریزیم و بعد از سه دقیقه گاز را خاموش میکنیم. ابتدا کوفتهها را در ظرف چیده، آنگاه مخلوط سبزیهای آماده شده را کنار آن ریخته و سرو میکنیم.