چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

کوفته گوشت بره

مواد لازم برای ۶ نفر:
گوشت بره، چرخ شده=۵۰۰ گرم
پیاز متوسط، رنده شده= یک عدد
سیر، له شده= ۲ حبه
پودر فلفل فرنگی شیرین= یک سرانگشت
پودر فلفل سیاه تازه ساییده شده= کمی
پاپریکای شیرین= یک سرانگشت
پودر زیره سبز= کمی
فلفل چیلی=چند تکه
نمک= یک قاشق چایخوری
تخم مرغ =یک عدد
طرز تهیه:
تمام مواد را درون کاسه بزرگی ریخته و با دست خوب آنها را مخلوط کنید و ورز بدهید تا یکنواخت شوند. سپس دستتان را خیس کنید و تکه هایی به اندازه یک گردو از مواد برداشته و به شکل یک گلوله در آورید. کوفته را کمی با دست فشار دهید تا صاف تر شود. می توانید کوفته را در باربیکویی با حرارت کم یا یک تابه شیاردار به مدت یک دقیقه در هر طرف گریل کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top