شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹

کوکو اسفناج و لپه

مواد اولیه :

  • لپه ۱/۳پیمانه
  • برنج و روغن هر کدام یک پیمانه
  • اسفناج ۵۰۰ گرم
  • پیاز سه عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • مواد لازم برای کوکو
  • تره ۵۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ پنج عدد
  • نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
  • زعفران یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

لپه را خیس کرده در قابلمه می‌ریزیم تا نیم‌پز شود. برنج خیس کرده را نیز اضافه می‌کنیم تا زمانی که به صورت کته شود. در ظرفی دیگر پیاز را تفت داده و اسفناج پخته و خرد شده را به آن می‌افزاییم و کمی تفت می‌دهیم در انتها کته و اسفناج را با هم مخلوط کرده نمک و فلفل می‌زنیم و در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

طرز تهیه کوکو :

تره را شسته و خرد می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها و ادویه‌ها را می‌افزاییم در انتها زعفران می‌ریزیم. مواد را با هم مخلوط کرده و در روغن سرخ می‌نماییم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top