یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

کوکیز کره ای

مواد اولیه :


کره                                                                                                    ۱۲۰ گرم

 آرد                                                                                                 ۲۰۰ گرم

 پودر شکر                                                                                                                       ۶۰ گرم

 وانیل                                                                                                                ۱/۸قاشق مرباخوری

 تخم‌مرغ                                                                                                                        یک عدد

شکلات نسوز                                                                                                             به میزان لازم

طرز تهیه

کره، پودر شکر، وانیل و تخم‌مرغ را به مدت یک دقیقه می‌زنیم. آرد را افزوده و با دست مخلوط می‌کنیم تا به صورت خمیر نرمی درآید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. خمیر را در قیف با سر ماسوره شکوفه می‌زنیم، در سینی چرب نشده فرم داده و روی آنها شکلات نسوز قرار می‌دهیم. سینی را در فر قرار داده تا شیرینی‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند، سپس آنها را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن کامل از سینی جدا می‌کنیم.


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top