جمعه , ۲۴ آذر ۱۳۹۶

کیک اسفنجی

مواد اولیه :

  • تخم‌مرغ شش عدد
  • آرد سفید ۱۵۰ گرم
  • آب‌جوش دو قاشق غذاخوری
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری

طرزتهیه کیک اسفنجی:

ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده، سفیده را هم می‌‌زنیم و زرده را در ظرفی جداگانه با شکر مخلوط می‌‌کنیم تا به صورت کرم رنگ در بیاید، وانیل را اضافه کرده و هم می‌‌زنیم. آب‌جوش و سفیده را به مواد اضافه کرده، آرام هم می‌‌زنیم. بیکینگ‌پودر و آرد سفید الک شده را افزوده و هم می‌‌زنیم. مواد را داخل قالبی که در آن کاغذ روغنی گذاشته‌ایم ریخته و در فری که یک ربع قبل روی درجه ۱۸۰ سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌‌گذاریم. بعد از ۲۰ دقیقه کیک را امتحان می‌‌کنیم تا پخته باشد. کیک را از فر خارج می‌‌کنیم تا سرد شود.

طرزتهیه:

خامه ساده را با پودر شکر و خامه قنادی (شیرین‌شده) به نسبت یک به سه هم می‌‌زنیم تا فرم بگیرد وقتی که خامه فرم گرفت کیک را از وسط نصف کرده و روی دو نیمه را خامه می‌‌زنیم. در وسط کیک می‌‌توان از کمپوت دلخواه هم استفاده کرد. نیمه دوم را روی قسمتی که کمپوت را گذاشته‌ایم می‌‌گذاریم و روی کیک را مارمالاد می‌‌مالیم.

برای تزئین کیک:

خامه قنادی

خامه ساده

مارمالاد

کمپوت (میوه دلخواه)

پودرشکر

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top