سه شنبه , ۲۹ آبان ۱۳۹۷

کیک موس پرتقال

مواد اولیه :

  • تخم‌مرغ سه عدد
  • شکر یک پیمانه
  • روغن مایع ۱/۳ پیمانه
  • آرد دو پیمانه
  • بیکینگ‌پودر دو قاشق مرباخوری
  • آب پرتقال ۳/۴ پیمانه
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • رنده پوست‌پرتقال به میزان لازم

 طرز تهیه کیک:

 تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کاملا غلیظ و سفید شود. روغن را اضافه کرده پس از یکی، دو چرخ همزن را خاموش کنید. رنده‌پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کرده و آرد و بیکینگ‌پودر را هم در دو، سه مرحله ریخته با مایه مخلوط کنید. مایه آماده را در قالبی که قبلا کاغذ انداخته و چرب کرده‌اید بریزید و به مدت یک ساعت با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد در فر بپزید.

مواد لازم موس پرتقال:

 تخم‌مرغ (زرده و سفیده جداشده)                              دو عدد

 آب پرتقال تازه                                                                                           ۲۰۰ میلی‌لیتر

 پودر ژلاتین                                                                                     سه قاشق چایخوری

 آب                                                                                               سه قاشق غذاخوری

شکر                                                                                                          ۵۰ گرم

 خامه زده‌شده                                                                                       ۳۰۰ گرم

 پرتقال ورقه‌شده برای تزئین                                 به میزان لازم

 طرز تهیه موس:

زرده تخم‌مرغ را به همراه شکر بزنید تا رنگ آن روشن شود و به شکل کرم در آید، سپس کمی آب پرتقال به آن اضافه کنید. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی بخار آب بگذارید. سفیده تخم‌مرغ را جداگانه بزنید و با خامه زده شده مخلوط و به آب پرتقال اضافه کنید و هم بزنید. مواد را به تدریج در مخلوط خامه زده شده و تخم‌مرغ بریزید سپس ژلاتین مایع را به آب پرتقال اضافه کنید وهم بزنید این مواد را به تدریج در مخلوط خامه زده شده و تخم‌مرغ بریزید و به آرامی مخلوط کنید. آن را  در جای خنک نگه دارید تا کمی غلیظ شود یک تکه از برش‌های کیک را کف قالب قرار دهید. موس غلیظ شده را روی آن بریزید تکه دیگر کیک را روی موس قرار داده و با باقی موس کیک را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد. سپس از یخچال خارج و از قالب جدا کرده و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و با برش پرتقال و خامه زده شده تزیین کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top