سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

کیک آلبالویی

مواد اولیه :

  • آرد دو پیمانه
  • شکر قهوه‌ای یک پیمانه
  • ماست ۲/۳ پیمانه
  • بیکینگ‌پودر دو قاشق چایخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • کره نرم شده ۱۰۰ گرم
  • نمک و جوز هندی هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری
  • آب لیمو ترش دو قاشق چایخوری
  • تخم مرغ۲عدد
  • مواد لازم برای روی کیک:
  • پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم
  • آلبالو دو پیمانه
  • بادام پرک و شکر هر کدام نصف پیمانه
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • رنده پوست لیمو دو قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آرد، نمک، بیکینگ‌پودر و جوزهندی را با هم الک می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در ظرفی کره را با همزن زده تا به صورت کرم در آید. کم‌کم شکر قهوه‌ای را اضافه کرده و می‌زنیم. تخم‌مرغ‌ها را به کره افزوده و سپس مخلوط آرد و ماست را در چند مرحله به مخلوط کره و تخم‌مرغ می‌افزاییم. با لیسک هم زده بعد آب لیموترش و وانیل را اضافه می‌کنیم. آنگاه داخل قالب چرب شده ریخته سپس مواد رویه را با هم مخلوط کرده روی مایه کیک می‌ریزیم و صاف می‌کنیم. دور کیک را با بادام پرک و وسط آن را با آلبالو پر می‌کنیم و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه می‌پزیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top