مواد اولیه :
- آرد دو پیمانه
- شکر قهوهای یک پیمانه
- ماست ۲/۳ پیمانه
- بیکینگپودر دو قاشق چایخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- کره نرم شده ۱۰۰ گرم
- نمک و جوز هندی هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری
- آب لیمو ترش دو قاشق چایخوری
- تخم مرغ۲عدد
- مواد لازم برای روی کیک:
- پنیر خامهای ۲۵۰ گرم
- آلبالو دو پیمانه
- بادام پرک و شکر هر کدام نصف پیمانه
- تخممرغ یک عدد
- رنده پوست لیمو دو قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد، نمک، بیکینگپودر و جوزهندی را با هم الک میکنیم و کنار میگذاریم. در ظرفی کره را با همزن زده تا به صورت کرم در آید. کمکم شکر قهوهای را اضافه کرده و میزنیم. تخممرغها را به کره افزوده و سپس مخلوط آرد و ماست را در چند مرحله به مخلوط کره و تخممرغ میافزاییم. با لیسک هم زده بعد آب لیموترش و وانیل را اضافه میکنیم. آنگاه داخل قالب چرب شده ریخته سپس مواد رویه را با هم مخلوط کرده روی مایه کیک میریزیم و صاف میکنیم. دور کیک را با بادام پرک و وسط آن را با آلبالو پر میکنیم و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه میپزیم.