سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

کیک اسفناج

مواد اولیه :


  • آرد ۴۵۰ گرم
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • روغن جامد ۱۰۰ گرم
  • اسفناج خام ۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ چهار عدد
  • شیر یک پیمانه
  • بیکینگ‌پودر دو و نیم قاشق چایخوری
  • نمک و وانیل هر کدام ۱/۸ قاشق چایخوری
  • پودر قند و دارچین به میزان لازم

 طرز تهیه:                              

اسفناج را بخارپز نموده تا آب آن گرفته شود سپس در غذاساز ریخته و پوره می‌کنیم. سینی فر به ابعاد ۳۵×۲۵ سانتی‌متر را چرب می‌نماییم. مواد خشک (آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و وانیل) را با هم مخلوط و الک می‌کنیم. روغن جامد و شکر را زده سپس تخم‌مرغ‌ها را می‌افزاییم. در ادامه اسفناج پخته، شیر و مواد خشک را اضافه می‌کنیم. سپس خمیر را روی سینی ریخته و درون فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه می‌پزیم. بعد از خنک شدن برش زده و روی آن را با پودر قند و دارچین تزیین می‌نماییم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top