سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

کیک اسفنجی

مواد لازم برای شش نفر

آرد: یک فنجان

تخم‌مرغ: شش عدد

آبلیمو: یک قاشق سوپخوری

پوست لیموترش: نصف قاشق سوپخوری

شکر: یک فنجان

نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری

آب سرد: دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
ابتدا آرد را به دقت اندازه گرفته و با نمک مخلوط کرده و الک کنید. سپس سفیده و زرده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید، زرده را با نصف شکر مخلوط کرده، آنقدر هم بزنید تا سفیدرنگ شود. بعد سفیده را جداگانه می‌زنیم تا پف کند و بقیه شکر را کم‌کم به آن می‌افزاییم و هم زدن را آنقدر ادامه می‌دهیم تا شکر تمام شود. به زرده و شکر، آبلیمو و پوست لیمو و آب سرد اضافه می‌کنیم و باز هم چند دقیقه هم می‌زنیم، حال سفیده و زرده را با هم مخلوط کرده و آرد را دوباره روی سفیده و زرده الک می‌کنیم. قالب دلخواه را چرب کرده و با آرد می‌پوشانیم، سپس در فر با دمای ۳۲۵ درجه به مدت یک ساعت می‌گذاریم سپس در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top