مواد اولیه :
شکر ۲۵۰ گرم
کره یک پیمانه (۱۶۰ گرم)
تخممرغ شش عدد
وانیل شکری یا رنده پوست پرتقال ۱/۴قاشق چایخوری
آرد دو و نیم پیمانه (۲۶۲ گرم)
نمک ۱/۸قاشق چایخوری
بیکینگپودر سه قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه (۱۶۰ میلیلیتر)
جلبک دریایی۱/۴ پیمانه
خامه شیرین فرم گرفته ۵۰۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه
شکر و کره را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم میزنیم تا کرم رنگ شود. زرده تخممرغ را همراه وانیل به تدریج به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه یکدست و لطیف شود. آرد، نمک و بیکینگپودر را الک کرده، شیر را نیز با جلبک دریایی پودر شده مخلوط نموده و به تدریج به مایه افزوده و با لسیک همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. سفیده تخممرغها را با همزن برقی هم میزنیم تا فرم بگیرند، سپس آنها را به مواد مخلوط شده دیگر اضافه کرده و به آرامی با لیسک هم زده و مخلوط میکنیم. کف یک قالب مربع شکل را با کاغذ روغنی پوشانده و روی آن را با روغن مایع چرب میکنیم. مایه آماده شده را درون قالب کیک ریخته و قالب را درون فری که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا پخته شود. سپس از فر در آورده و پس از پنج دقیقه آن را روی پنجره فلزی قرار داده و پس از اینکه خنک شد، کیک را به سه قسمت برش داده و مابین هر لایه خامه فرم گرفته را به قطر نیم سانت به کمک پالت مالیده، سپس لایهها را روی هم قرار داده و به دلخواه برش میدهیم.
نکته:
میتوانید جلبک دریایی را از عطاریها تهیه کنید.