یکشنبه , ۶ مهر ۱۳۹۹

کیک خرمالو پاییزی

موادلازم:
تخم مرغ : ۳ عدد
آرد سفید : ۲ فنجان
روغن مایع : ۱ فنجان
شکر : ۲/۳ فنجان
بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری
خرمالو پوره شده : ۳ عدد
گردو : ½ لیوان جوز هندی : ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شکر و روغن مایع را با همزن کمی بزنید تا کمی سبک شود.
سپس تخم مرغ ها را یک دانه یکدانه اضافه کنید و هر تخم مرغ را حدود ۱ دقیقه با همزن بزنید.
جوز هندی را نیز اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و مواد بالا اضافه کنید.
در آخر خرمالو پوره شده و گردو خرده شده را با مایه کیک مخلوط کنید.
کف یک قالب ۲۳ سانتی متری را با کاغذ کاهی یا روغنی بپوشانید و مایه کیک را درون آن بریزید.
در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت زمان پخت دهید.
تزیین با روکش شکلات و برگ شکلاتی و کمپوت گیلاس می باشد

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top