مواد اولیه :
- خرمای بدون هسته ۳۰ عدد
- آب جوش یک و نیم پیمانه
- شکر یک پیمانه
- آرد یک و نیم پیمانه
- کره آبشده یا روغن پیمانه
- گردوی خردشده نصف پیمانه
- وانیل قاشق چایخوری
- بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
- تخممرغ دو عدد
طرز تهیه:
این کیک با طعم خرما و گردو دارای بافت متراکم و نرم است. کیک خرما و گردو کنار یک فنجان قهوه بسیار مناسب است و امیدوارم شما هم از آن لذت کافی را ببرید.
آبجوش را روی خرما میریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم، سپس از صافی رد میکنیم. شکر و تخممرغ را به همراه وانیل خوب میزنیم تا سفت شود. کره یا روغن را به آرامی اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم. آرد و بیکینگپودر را به همراه خرما به مواد اضافه کرده و در آخر گردو خردشده را ریخته، مخلوط را در قالب چرب شده میریزیم و به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم تا پخته شود.
توصیه سرآشپز:
برای اطمینان از مغز پخت شدن کیک، یک سیخ را وسط کیک فرو ببرید اگر مواد کیک به آن نچسبید کیک پخته است در غیر اینصورت کیک را دوباره داخل فر قرار دهید و به دفعات آن را امتحان کنید.