پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

کیک سبز خامه ای

مواد اولیه :
کیک سبز خامه ای


تخم‌مرغ (زرده و سفیده جدا شده)        شش عدد

 وانیل                   یک قاشق چایخوری

 شکر                ۳/۴ فنجان

 آرد الک شده             یک و نیم فنجان

 شربت قهوه      ۱/۳فنجان

مواد لازم برای مابین کیک

 خامه ‌زده شده              سه پیمانه

 کره                        یک قاشق سوپخوری

عرق بهارنارنج         پنج تا شش قاشق سوپخوری

 شیر                    یک و نیم فنجان

 پودر شکر                          نصف فنجان

 آرد                           یک قاشق سوپخوری

 آرد ذرت                 یک قاشق سوپخوری

 زرده تخم‌مرغ                     دو عدد

طرز تهیه کیک

روی حرارت کتری به طریقه بن‌ماری شکر، زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را قرار داده با همزن می‌زنیم تا سفت شود، سپس از روی حرارت برداریم. سفیده تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی دیگر زده تا پف کند، فرم بگیرد و به آرامی در مخلوط بالا می‌ریزیم. آرد را در مایه سفیده و زرده ریخته و با لیسک به آرامی مخلوط می‌کنیم. مایه کیک را در قالبی که کاغذ چرب شده گذاشته‌ایم، ریخته و قالب را در فر قرار می‌دهیم تا کیک پخته شود سپس از فر در می‌آوریم تا خنک شود. زمان پخت کیک ۴۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت۱۷۰ درجه سانتی‌گراد می‌باشد.

مواد لازم برای رویه کیک

 خامه زده شده                                                                               چهار پیمانه

رنگ سبز خوراکی                                                                                                         به میزان لازم

طرز تهیه مواد میانی

در ظرفی روی حرارت ملایم شیر را گرم می‌کنیم. پودر شکر، آرد و آرد ذرت را روی آن ریخته و هم می‌زنیم تا یک‌دست و کمی سفت شود. در ظرفی دیگر زرده‌های تخم‌مرغ را زده کمی از مخلوط شیر را روی آن می‌ریزیم و هم می‌زنیم و بعد تمام مخلوط شیر را با عرق بهار نارنج قاطی کرده، کره در مایه ریخته و هم می‌زنیم، بعد در آخر خامه فرم گرفته را به مواد اضافه کرده به صورت دورانی مخلوط نموده و روی مواد پوشانده و تا زمان استفاده در یخچال نگه می‌داریم.

طرز تهیه رویه

کیک را علامت گذاشته و به سه قسمت مساوی می‌بریم. با قاشق روی قسمت‌های کیک یک دوم فنجان شربت غلیظ داده، در ظرف کیک را دو ورقه کاغذ روغنی کنار هم قرار داده و کیک را روی آن می‌گذاریم، مقداری از مواد بین کیک را روی آن پخش کرده و لایه دوم را می‌گذاریم و روی آن هم کرم می‌دهیم، باز هم کرم ریخته و لایه سوم را قرار داده و فشار می‌دهیم تا لایه‌ها به هم بچسبند، بعد در آخر خامه زده شده سبز را روی کیک پوشانده و آن را صاف می‌کنیم. کاغذهای روغنی را برداشته، دور کیک را با روبان قرمز می‌بندیم و روی آن را با قیف مانند سبزه گل می‌زنیم. توجه داشته باشید که باید با ماسوره نوک باریک مانند سبزه‌ روی کیک بزنیم. سپس آن را در یخچال گذاشته تا زمان مصرف آن را خنک نگه می‌داریم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top