پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

کیک سیب

مواد لازم:
کره(ذوب شده در دمای اتاق)=۱۲۵ گرم
شکر=۲/۱ لیوان
تخم مرغ=۲ عدد
آرد=۱ لیوان
بیکینگ پودر=۱ و ۲/۱ قاشق مرباخوری
شیر=۱ قاشق سوپخوری
سیب سبز پوست گرفته و خرد شده=۳ تا ۴ عدد
مربای هلو=به مقدار لازم
مواد لازم برای توفی:
شکر قهوه ای=۲/۱ لیوان
خامه زده شده=۲/۱ لیوان
کره=۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا در ظرفی کره را با شکر خوب بزنید.
۲٫ تخم مرغ و شیر را به مواد اضافه کرده با همزن برقی خوب بزنید.

۳٫ آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

۴٫ مواد کیک را در ظرف پیرکسی ریخته روی مواد را سیب پوست گرفته و حلقه شده بگذارید سپس روی سیب کمی مربای هلو بریزید.

۵٫ ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا کیک بپزد.

۶٫ برای تهیه توفی شکر قهوه ای+کره+خامه را با هم مخلوط کرده رو حرات ملایم هم بزنید تا زمانیکه مواد کمی غلیظ شود.
۷٫ کیک را از فر خارج کرده روی آن توفی داغ بریزید.
۸٫ کیک به چند قطعه برش داده به صورت گرم میل کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top