پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

کیک سیب


مواد لازم:
سیب= عدد
تخم مرغ= ۳ عدد
شکر= ۵/۱ لیوان
مارگارین= ۱۰۰ گرم
شیر = نصف لیوان
بکینگ پودر= ۱ قاشق غذا خوری (سر خالی)
آرد = ۲ لیوان
وانیل= ۱ ق چ
پوست لیمو= (رنده شده) ۱ ق چ
پودر دارچین =۱ ق م
مغز فندق = ۲ ق س
کشمش= ۲ ق س
طرز تهیه:
(اول ۲ قاشق سوپخوری از شکر را برای سیبها کنار بگذارید.)
بقیه شکر را با مارگارین نرم شده داخل میکسریا هم زن خوب هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید، شیر،بکینگ پودر، وانیل، پوست لیمو،کشکش و فندق را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد آماده شده را داخل قالب بریزید.
سیبها را پوست گرفته و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آنها را خالی کنید و روی آنها را به صورت شطرنجی ببرید.(مواظب باشید سیبها پاره نشوند) بعد به آرامی آنها را داخل مواد آماده شده بچینید.(با کمی فشار) و روی سیبها ۲ ق شکر و دارچین را بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه قرار دهید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top