پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

کیک شکلاتی با ماست

مواد اولیه :


روغن مایع                                                                   ۱۵۰ میلی‌لیتر ( پیمانه)

 شکر                                                                                ۱۷۵ گرم ( پیمانه)

 تخم‌مرغ                                                                                     سه عدد

 آرد کامل بیکینگ پودردار                                                                    ۱۰۰ گرم

 آرد بیکینگ پودردار الک شده                                                        ۱۲۵ گرم

 پودر کاکائو                                                                   دو قاشق غذاخوری

 جوش شیرین                                                                        یک قاشق چایخوری

 شکلات خالص آب کرده                                                                             ۵۰ گرم

 ماست پرچرب                                                          ۳۰۰ میلی‌لیتر (یک و نیم پیمانه)

 خامه پرچرب                                                                                    ۱۵۰ میلی‌لیتر

 توت فرنگی                                                                                         ۲۲۵ گرم


طرز تهیه

قالب کیک دایره‌ای شکل به قطر ۲۳ سانتی‌متر را کمی چرب می‌کنیم و کف آن کاغذ روغنی می‌اندازیم. روغن، نیمی از ماست، شکر و تخم‌مرغ زده شده را داخل کاسه‌ای می‌ریزیم و با همزن خوب می‌زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند. آردها، پودر کاکائو و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و به محتویات کاسه افزوده و همه را با هم خوب مخلوط می‌کنیم. سپس شکلات آب شده را به مایه افزوده و هم می‌زنیم. مایه را داخل قالب ریخته و در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم. پس از پخت اجازه می‌دهیم کیک به مدت پنج دقیقه در قالب کمی خنک شود. بعد روی سینی مشبک فلزی قرار می‌دهیم. کیک را به دو برش افقی (سه لایه) مساوی تقسیم می‌کنیم. بقیه ماست و خامه را آن قدر می‌زنیم تا سفت شود. ابتدا یک لایه از کیک را داخل ظرف مخصوص سرو می‌گذاریم و روی آن مخلوط ماست و خامه ریخته و پهن می‌کنیم. توت فرنگی‌های خرد شده را روی آن و قرار داده این کار را برای لایه دوم کیک نیز انجام می‌دهیم. بعد از این‌که لایه سوم را گذاشتیم روی آن را با بقیه  مخلوط ماست و خامه می‌پوشانیم و با توت فرنگی روی کیک را تزیین می‌‌کنیم.

نکته

  با افزودن ماست به مخلوط کیک، حالت تر و خوشمزه‌ای به بافت کیک‌تان خواهید داد.

به جای توت فرنگی از هر میوه‌ای می‌توانید استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top