پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

کیک عسل وبادام

مواد لازم:
تخم مرغ =۳عدد
آرد=۱۰۰ گرم
عسل =۱۱۰ گرم
وانیل =یک هشتم قاشق مربا خوری
بادام پرک =یک چهارم پیمانه
خامه فرم گرفته =یک پیمانه
بیکینگ پودر =یک دوم قاشق مربا خوری
عسل اضافه = برای تزیین یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها را در ضرفی شکسته و حدود ۳ دقیقه میزنیم .
بعد عسل و وانیل را اضافه کرده و به زدن ادامه میدهیم .
بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک کرده وآرام آرام به مرحله قبل اضافه میکنیم.
حتما دقت کنید آرد را با لیسک و به حالت دورانی بهم بزنید تا پف کیک نخوابد.
قالب کیک را کاغذ روغنی میگذاریم و خمیر را در قالب ریخته و بادام پرک را روی کیک میپاشیم. و کیک را در فر ۱۸۰ درجه در طبقه وسط به مدت ۲۵ دقیقه
میپزیم تا روی کیک طلایی شود.
کیک را از فر در آورده و میگذاریم خنک شود سپس کیک را از وسط دو نیم کرده و میان آن خامه میمالیم.
عسل اضافه را در صورت تمایل روی حرارت قرار داده و کمی گرم میکنیم بهد با قاشق روی کیک میریزیم

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top