مواد اولیه :
- تخممرغ شش عدد
- آرد سه پیمانه
- شکرو شیر هر کدام یک پیمانه
- پودر پسته و پودر قند به میزان لازم
- روغن مایع نصف پیمانه
- پودر نارگیل یک و نیم پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
این کیک علاوه بر این که برای عصرانه همراه با چای مناسب است برای میان وعده بچهها به خصوص در مدرسه نیز مفید خواهد بود.
ابتدا زرده و سفیده تخممرغ را جدا میکنیم. زرده را به همراه شکر کاملا هم میزنیم تا سفید و کشدار شده و حجم مواد دو برابر شود. بعد وانیل را اضافه میکنیم. روغن مایع را نیز ریخته و چند ثانیه دیگر با همزن میزنیم. سپس آرد را که به همراه بیکینگپودر سه بار الک کردهایم به همراه شیر کمکم به مواد اضافه میکنیم. یعنی کمی از آرد به همراه کمی از شیر ریخته و به حالت دورانی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. بعد از تمام شدن، سفیده تخممرغ را با همزن برقی با درجه زیاد به یک طرف هم میزنیم تا کاملا سفید شده و پف کند و از ظرف نریزید و بعد در سه مرحله به مواد کیک اضافه میکنیم. در آخر پودر نارگیل را افزوده و درون قالبی که از قبل چرب کردهایم میریزیم و در فری که از قبل گرم کردهایم به مدت ۵۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
وقتی که کیک را از فر بیرون آوردیم صبر میکنیم تا خنک شود و بعد از قالب در آورده و روی آن را با پودر قند و پودر پسته تزیین میکنیم.