جمعه , ۲۴ آذر ۱۳۹۶

کیک فنجانی با خامه

مواد اولیه :


  • تخم مرغ چهار عدد
  • آرد دو پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
  • وانیل و هل به میزان لازم
  • روغن مایع و شیرو شکر از هر کدام یک پیمانه
  • خامه شیرین شده و فرمگرفته ۲۰۰ گرم

 

 طرز تهیه:

ابتدا تخممرغها را با شکر و وانیل با همزن برقی زده تا کاملا سفت و غلیظ شود. شیر را اضافه کرده آرد را همراه با بیکینگپودر به آرامی با مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه کنید. مایه را در قالبهای کوچک مخصوص کیک که قبلا کاغذ انداختهاید بریزید و در سینی فر بچینید. در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده وقتی خنک شد با خامه فرمگرفته شکوفه بزنید و روی آن را با ترافل تزئین کنید.

نکته

• در صورت دلخواه میتوانید کیکها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بین آنها خامه بگذارید.

• خامه شیرینشده را میتوان از قنادی فروشی تهیه کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top