مواد اولیه :
- تخم مرغ چهار عدد
- آرد دو پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
- وانیل و هل به میزان لازم
- روغن مایع و شیرو شکر از هر کدام یک پیمانه
- خامه شیرین شده و فرمگرفته ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا تخممرغها را با شکر و وانیل با همزن برقی زده تا کاملا سفت و غلیظ شود. شیر را اضافه کرده آرد را همراه با بیکینگپودر به آرامی با مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه کنید. مایه را در قالبهای کوچک مخصوص کیک که قبلا کاغذ انداختهاید بریزید و در سینی فر بچینید. در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده وقتی خنک شد با خامه فرمگرفته شکوفه بزنید و روی آن را با ترافل تزئین کنید.
نکته
در صورت دلخواه میتوانید کیکها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بین آنها خامه بگذارید.
خامه شیرینشده را میتوان از قنادی فروشی تهیه کرد.