سه شنبه , ۱ مهر ۱۳۹۹

کیک پرتقالی


مواد لازم :

خامه زده شده برای تزئین :۳  پیمانه
رنده پوست پرتقال : ۱ قاشق چایخوری
آب پرتقال : ۱ پیمانه

بیکینگ پودر  : ۱ قاشق سوپخوری
آرد : ۳ پیمانه
کره  : ۱ پیمانه
وانیل شکری : ۱/۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۶ عدد
پودر قند : ۲/۱ ۱ پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نمائید . تا گرم شود سفیده و زرده تخم مرغ ها رااز هم جداکنید . زرده ها رابا نیم از پودر قند و وانیل شکری مخلوط نموده و با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. کره را روی حرارت آب کرده , با بقیه پودر قند زده , به مواد بالا اضافه کرده و باهم مخلوط نمائید . سپس آرد و بیکینگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا شکل همزن روی آن محو نشود و کاملاً فرم بگیرد . بعد به مایه فوق الذکر افزوده و آرام هم بزنید تا مخلوط شود . کف قالب گرد به قطر ۲۵ سانتی متر را چرب نموده و کمی آرد پاشیده مایه را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید . در صورت تمایل روی کیک را می توانید با خامه زده شده تزئین نمائید .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top