یکشنبه , ۶ مهر ۱۳۹۹

کیک پنیر با بیسکوییت


مواد لازم:

۱- قسمت بیسکوییت کیک پنیر :

بیسکویت ساقه طلایی خرد شده یک و نیم فنجان

شکر یک چهارم فنجان

کره یک چهارم فنجان

۲- مخلوط پنیر:

تخم مرغ ۴ عدد

پنیر خامه ای یا پنیر فتا ۲۰۰ گرم

شکر نصف فنجان

وانیل شکری یا رنده پوست یک پرتقال متوسط نصف قاشق چایخوری

نکاتی در مورد مواد لازم :

– بیسکویت ساقه طلایی باید خرد گردد، ولی نباید خیلی نرم شود.

– پنیر فتا، باید ۳ تا ۴ ساعت در آب بدون نمک بماند تا شوری اش گرفته شود.

– مقدار شکر موجود در مخلوط پنیر را بسته به ذائقه ی خودتان، می توانید کمتر بریزید.

طرز تهیه:

– مواد قسمت شماره یک (قسمت بیسکوییت کیک پنیر) را با هم مخلوط می کنیم تا کره کاملاً جذب مواد دیگر شود. سپس در یک ظرف نسوز کم عمق که خوب چرب کرده ایم، پهن می کنیم و لبه های آن را بالا می آوریم.

– مواد قسمت شماره ۲ (مخلوط پنیر) را با همزن مخلوط می کنیم تا فقط یکنواخت شود. بعد روی مخلوط قسمت یک، در ظرف نسوز می ریزیم و در طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه که قبلا گرم شده، به مدت نیم ساعت می گذاریم.

– بعد از نیم ساعت، به مایع مخلوط پنیر چنگال می زنیم. اگر نچسبید، کیک پنیر شما آماده است.

– می توانیم روی کیک، بیسکویت خرد شده بپاشیم، یا میوه ی تازه ی نرم مثل توت فرنگی ، کیوی، موز روی آن بگذاریم و بعد در فر قرار دهیم.

توجه:

– چون بیسکویت کیک پنیر، شیرین است خیلی علاقه دارد به کف ظرف بچسبد، بنابراین باید ظرف خوب چرب شود.

– اگر کیک پنیر شور نیز دوست داشته باشید، می توانید از ۵۰ گرم پنیر معمولی شوری نگرفته (روزانه) را به علاوه ی ۱۵۰ گرم پنیر خامه ای استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top