سه شنبه , ۱ فروردین ۱۴۰۲

کیک ژله ای

مواد اولیه :
کیک ژله ای
کیک ژله ای


کیک تخته‌ای                                                                                            دو عدد

 پودر ژله دلخواه                                                                        دو بسته

 پودر ژلاتین                                                                    چهار قاشق غذاخوری

 خامه فرم گرفته                                                              یک پیمانه

 گردو خرد شده، شکلات و میوه                                                       به میزان لازم

طرز تهیه

یکی از کیک‌های پرطرفدار که چند سالی می‌‌باشد جای خود را در میان خانواده‌ها پیدا کرده و در اکثر قنادی‌ها به فروش می‌رسد، کیک ژله‌ای است.

روی یکی از کیک‌های تخته‌‌ای را با خامه و گردو پوشانده و کیک دوم را برروی آن قرار می‌‌دهیم و روی آن را نیز با خامه فرم گرفته می‌پوشانیم. برای تهیه ژله روی کیک، ابتدا پودر ژله‌ها را با دو لیوان آب جوش کاملا حل می‌کنیم، سپس پودر ژلاتین را به آن افزوده و هم زده و به روش بن‌ماری ظرف را روی حرارت می‌‌گذاریم. در مرحله بعد دو لیوان آب سرد به محلول ژله اضافه کرده و آن را درون ظرف فلزی صافی ریخته و در یخچال می‌گذاریم تا ژله کاملا سفت و محکم شود. برای جدا کردن ژله از ظرف، پارچه‌ای را در آب جوش فرو برده و دور تا دور ظرف مالیده تا ژله به راحتی از ظرف جدا شود. سپس ژله را روی کیک گذاشته و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته، شکلات و میوه تزئین نموده و سرو می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top