پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

کیک کشمش و لیمو

مواد اولیه :


تخم‌مرغ                                      چهار عدد

 شیر ولرم                           نصف پیمانه

 روغن آب کرده یا مایع             نصف پیمانه

 بیکینگ‌پودر                یک قاشق چایخوری

 وانیل                        نصف قاشق چایخوری

رنده پوست لیمو             یک قاشق چایخوری

 آرد                           دو پیمانه

کرمفیل لیمویی            یک قاشق چایخوری

 شکر                           یک پیمانه

 کشمش پلویی        دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه

فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کرده. کف قالب ۲۲ سانتی‌متری را نیز کاغذ روغنی می‌اندازیم.

تخم‌مرغ، شکر، وانیل، رنده پوست لیمو و کرمفیل لیمویی را با هم می‌زنیم تا حجم آن دو برابر شود، سپس بیکینگ‌پودر را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم. روغن و شیر را با هم مخلوط و به مواد اضافه می‌کنیم و به مدت یک دقیقه هم می‌زنیم، سپس آرد را داخل مواد الک کرده و هم می‌زنیم. مایه کیک را داخل قالب ریخته و یک ملاقه از مایه را با کشمش مخلوط کرده و روی مواد می‌ریزیم.

قالب را روی پنجره وسط فر گذاشته و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه کیک را می‌پزیم.

نکتــه:

۱٫ برای این که کشمش‌ها به انتهای قالب نروند بهتر است آنها را با کمی آرد مخلوط کرده سپس به مواد کیک اضافه کنید.

۲٫ کرمفیل لیمویی را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه نمایید.

۳٫ کرمفیل لیمویی یک نوع افزودنی خوراکی می‌باشد که باعث لطیف و یکدست شدن بافت کیک می‌شود و در ضمن طمع لیمو دارد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top