سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

کیک کنجدو سیاهدانه در مایکروویو

مواد اولیه :


کره                                                                                     ۱۸۰ گرم

 شکر                                                                                     یک پیمانه

 آرد                                                                                     دو پیمانه

 شیر                                                                                      ۴/۳پیمانه

پوست لیموترش رنده شده                                                       دو قاشق چایخوری

 نمک                                                                                      ۸/۱قاشق چایخوری

 تخم‌مرغ                                                                                     سه عدد

 بیکینگ پودر                                                                    دو قاشق چایخوری

 کنجد و سیاهدانه از هر کدام                                      دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

دستگاه را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. در ظرفی کره نرم شده و شکر را خوب می‌زنیم، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم. پوست لیمو و شیر را هم اضافه می‌کنیم. آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و کم‌کم داخل مواد می‌ریزیم و با لیسک مخلوط می‌نماییم. سیاهدانه و کنجد را نیز در آخر می‌افزاییم.

ظرف مورد نظر را چرب کرده و مایه کیک را داخل ظرف ریخته و در دستگاه می‌گذاریم. از ترکیب کانوکشن ۱۸۰ با مایکروویو۲۰ درصد استفاده کرده و ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا کاملا مغزپخت شود. ظرف باید روی سه پایه کوتاه باشد.

نکته:

بعد از پخت وقتی کیک را از قالب جدا کردید روی پایه توری خنک کرده و بعد برش بزنید سپس روی کیک کمی پودر قند بپاشید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top