مواد اولیه :
کره ۱۸۰ گرم
شکر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
شیر ۴/۳پیمانه
پوست لیموترش رنده شده دو قاشق چایخوری
نمک ۸/۱قاشق چایخوری
تخممرغ سه عدد
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
کنجد و سیاهدانه از هر کدام دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
دستگاه را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. در ظرفی کره نرم شده و شکر را خوب میزنیم، تخممرغها را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم. پوست لیمو و شیر را هم اضافه میکنیم. آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و کمکم داخل مواد میریزیم و با لیسک مخلوط مینماییم. سیاهدانه و کنجد را نیز در آخر میافزاییم.
ظرف مورد نظر را چرب کرده و مایه کیک را داخل ظرف ریخته و در دستگاه میگذاریم. از ترکیب کانوکشن ۱۸۰ با مایکروویو۲۰ درصد استفاده کرده و ۲۰ دقیقه زمان میدهیم تا کاملا مغزپخت شود. ظرف باید روی سه پایه کوتاه باشد.
نکته:
بعد از پخت وقتی کیک را از قالب جدا کردید روی پایه توری خنک کرده و بعد برش بزنید سپس روی کیک کمی پودر قند بپاشید.